Zeeland

Een gezellige tijd kunt doorbrengen aan de stranden

Contact

+31-383-33-0101

info@bungalow.eu

Actieve vakantie in Zeeland

Geniet van een geweldige fietsvakantie tijdens uw weekendje weg in Zeeland. Maak gebruik van de verschillende fietsroutes die u langs de mooiste plekken zal brengen. Vanuit een vakantiehuisje met fietsmogelijkheden kunt u kiezen om de natuur te gaan ontdekken of cultuur te bewonderen. Neem onder andere de Walcherenroute waar u zowel cultuur als natuur kunt aanschouwen. Tijdens uw weekendje weg in Zeeland is het aan te raden om de Tulpenroute te nemen om de prachtige tulpenvelden te bekijken en de heerlijke bloemengeur in te ademen. De Kanaalroute is ook een aanrader als u langs de Veere naar Vlissingen toe wilt fietsen. Uw fietsvakantie begint in Zeeland en zal vanuit een vakantiehuis in Zeeland een succes zijn.

Wandelen in Zeeland

Als deel van uw actieve vakantie kunt u van prachtige wandeltochten genieten gedurende uw weekendje weg in Zeeland. Verblijf in de vakantiehuizen in de natuur en maak gebruik van de wandelroutes die u diep de bossen in zal brengen. Neem uw geliefde viervoeter mee en ga wandelen bij het natuurwandelpad van Wissekerke. Het wandelnetwerk van de Kiekendiefpad is ook aan te bevelen en die kunt u nemen vanuit vakantiehuisjes in Zeeland. Wilt u liever de cultuur verkennen, neem dan de Burg- en bolwerkroute of maak een historische wandeling door Goedereede. Zoals u zelf kunt zien er is volop keuze en met een last minute vakantiehuis zal uw wandelvakantie zeker slagen.

Weekendje weg in Zeeland voor uw actieve vakantie

U kunt zich niet alleen met watersporten, fietsen of wandelen vermaken. Tijdens uw weekendje weg in Zeeland kunt u van tal van andere sporten genieten. Paardrijden, golfen, tennissen, kitesurfen, en nog veel meer. Vanuit een vakantiehuis met paardrijmogelijkheden kunt u bij een van de plaatselijke maneges paarden huren en in de omgeving paardrijden. Geniet op de groene golfbanen waar u aan uw handicap kunt werken of beoefen uw hobby op een van de vele tennisbanen. Samen met uw vrienden kunt u van de gunstige winden profiteren en kitesurfen beoefenen tijdens uw weekendje weg in Zeeland. Als u een vakantiehuis met zwembad heeft geboekt kan uw vakantie niet meer stuk. Blijf in conditie door elke dag een paar baantjes te trekken. Zeeland is dus bij uitstek de perfecte vakantiebestemming voor een last minute weekendje weg.