Zeeland

Een gezellige tijd kunt doorbrengen aan de stranden

Contact

+31-383-33-0101

info@bungalow.eu

Watersport in Zeeland

Voor een weekendje vol actie in het water, is Zeeland het goede adres. U kunt hier volop genieten van diverse watersporten die elk individueel persoon zal aanspreken. Vanuit een vakantiehuis aan de kust, kunt u gaan snorkelen of duiken. Bij Duikcentrum Oceanos kunt u verschillende cursus volgen voor mariene biologie, snorkelen en duiken. Ook bij de haven van Kats kunnen er prachtige duiken gemaakt worden. Verken de prachtige onderwaterwereld tijdens uw snorkel of duiksessies waarbij u vakantiehuizen in Zeeland als uitvalsbasis gebruikt. U kunt hier voordelige vakantiehuisjes vinden als u met een last minute boekt voor een weekendje weg in Zeeland.

Weekendje weg in Zeeland aan het water

Tijdens uw weekendje weg in Zeeland kunt u van allerlei watersporten genieten. Vanuit een vakantiehuisje met vismogelijkheden kunt u gezellig gaan vissen, gebruik makend van de verschillende visfaciliteiten die u daar kunt vinden. Beoefen sportvisserij of zeebaarsvissen. U kunt ook gaan varen bij de Veerse Meer of de Grevelingen. Voor meer opwinding kunt u gaan varen bij de Noordzee of de Westerschelde vanuit vakantiehuizen in Zeeland. Uw weekendje weg in Zeeland is ook ideaal om tijdens uw last minute vakantie te kanoƫn of kajakken. Huur een kano of kajak en bezoek de eilandjes in de Veerse Meer of roei langs de kust bij Oosterschelde. Uw watersportvakantie in Zeeland zal zeker een geslaagde vakantie zijn.

Vakantiehuizen aan zee in Zeeland

Vakantiehuizen aan zee in Zeeland zijn ideaal voor het ervaren van een actieve weekendje weg aan zee. U kunt hier tal van watersporten beoefenen. Samen met vrienden kunt u de auto instappen en naar Zeeland rijden, waar u tijdens uw weekendje weg in Zeeland kunt zeilen, surfen, waterskien en nog veel meer. Verblijf in een vakantiehuis aan het strand en ga zeilen op de verschillende zeilschepen die prachtige excursies bieden. Surfen of kitesurfen bij de Veerse Meer of de Grevelingen is aan te raden vanwege de gunstige winden. In het Zoommeer of in Noord-Volkerak is het voor de waterskiƫrs en wakeboarders een waar paradijs. Samenvattend kan er dus gezegd worden dat een weekendje weg in Zeeland de beste keuze is voor uw watersportvakantie.